Reforma de la reforma…

Enllaç

Reforma de la reforma…

Sembla que el “serial” (si em permeteu la expressió) de reformes de la reforma laboral no s’acaba.

En part potser és lògic donat que la situació actual és complexe i canviant, però també és cert que no és la primera vegada que es fan reformes de reformes…

En tot cas, la simplificació/reducció de les modalitats contractuals em sembla correcte. Ara bé, entenc que les modalitats de contractació formatives o les de interinitat/maternitat no s’eliminaran i en tot cas es milloraran.

Caldrà veure, doncs, com es concreta tot això.

De moment es concreta, s’anuncia, que el contracte per emprenedors incorporarà la possibilitat que sigui a temps parcial. Bona mesura però també interpreto que continuarà vigent el gran punt polèmic d’aquest contracte: el període de prova de 12 mesos….

Finalment també hi ha el tema de les bonificacions/reduccions/incentius que si es simplifiquen en modalitats (no dic en imports) també seria positiu ja que actualment hi ha tanta diversitat/complexitat que moltes petites empreses opten per no acollir-se a cap.

El tema de la recuperació econòmica del 2014…jo, senzillament, sóc formador/assessor …que parlin els “gurús”…després seran esclaus de les seves paraules i jo amo del meu prudent silenci que només trenco per un “sembla” que “poster” iniciem una lenta recuperació 😉

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s