Condicions que fan inviables les mesures…

Enllaç

Condicions que fan inviables les mesures…

2014020409092111520

Tant a nivell de formació com de consultoria/assessorament, una de les preguntes més freqüents és: com estalviar costos salarials.

Així, sobretot, autònoms i PIMES em demanen informació sobre quins contractes o quines mesures els poden permetre una rebaixa dels costos esmentats.

En primer lloc, cal dir que m’allargaria molt sobre les bonificacions/reduccions en el cas dels contractes donada la varietat de modalitats.

Però més enllà de casos concrets, el govern estatal va aprovar una mesura per afavorir la contractació de treballadors per part dels autònoms.

La mesura és coneguda com la “tarifa plana” de 100 euros. Al link de l’inici us explica la durada de la tarifa però també les condicions.

I aquest és el punt clau. Les condicions.

Així, per accedir a cotitzar 100 euros al mes, s’ha de mantenir  a la nova persona que treballi a la empresa durant 3 anys i així mateix, aquest manteniment ha de suposar un increment de plantilla.

Tal com es pregunten molts autònoms, en una situació com l’actual: Em puc arriscar a accedir a la bonificació? I si no puc complir les condicions?

Doncs llavors s’hauria de retornar tot l’import que s’ha “estalviat” durant els mesos disfrutats.

Per tant, a empreses i particulars, sempre haig d’acabar dient el mateix: aquesta és la mesura i aquestes les condicions.

A partir d’aqui…que cadascú prengui una decisió.

Pel que sembla, aquesta mesura tant anunciada i promocionada (com altres) no acaba de tenir èxit i la causa segur que en són les condicions.

Esperem noves mesures amb condicions més viables…

Roman

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s