Constitució Espanyola: Artícles Incoherents

Estàndard

9788430955800

Benvolguts/es,

En un dia com avui, penso que és necessari una mirada objectiva per afirmar que cal reformar o canviar artícles de la Constitució Espanyola .

En els drets fonamentals, la Constitució parla del dret a la dignitat de la persona. No cal dir que hi estic plenament d’acord, així com aquells artícles que diuen frases així: ” Tots els espanyols tenen dret a una vivenda” , “dret al treball” i una “retribució digne”.

Doncs bé, el darrer informe de la OIT (Organització Mundial del Treball) posa de relleu el fet que comentem amb frases populars com ara: “Els rics cada cop són més rics i els pobres cada cop més pobres”.

Res més lluny de la realitat.

En aquest link podreu veure un resum d’aquest informe. Jo en destaco aquest fragment:  (En el informe de la OIT también se especifica que España fue, seguido por EE.UU., el país en el que más se incrementó la desigualdad entre 2006 y 2010, un alza provocada por la caída de los salarios y, sobre todo, por el aumento del paro, según . Así, señala que el 90% del crecimiento de la desigualdad fue consecuencia “de las variaciones de la distribución salarial y las pérdidas de empleos”, según el estudio.)

Tot plegat em porta a la conclusió del títol del post: Artícles incoherents.

La coherència és el compliment. Si, tal com es pot comprovar, no es compleix, potser caldria plantejar dues possibilitats: o bé es prenen mesures pel seu compliment, o val més canviar els artícles.

Espero que sigui la primera 😉

Roman

http://www.rtve.es/noticias/20141205/espana-eeuu-fueron-paises-donde-mas-aumento-desigualdad-segun-oit/1061720.shtml

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s