“Millennials”

Estàndard

millennials1.jpg

 

“Millennials” al igual que “Outdoor Training”, “Feed Back” … és un concepte que podria ser explicat en paraules nostres però que es diu en l’idioma original sense saber (a vegades) ben bé què vol dir. (És com la moda del “Black Friday” ,un exemple més de la pèrdua de costums i conceptes propis de casa nostra).

En tot cas, “Millennials” es refereix a la generació nascuda (aproximadament) entre 1981 i 1995. Com a màxim, fins prop del 2.000, d’aquí el nom de “Millenials”, degut al canvi de mileni. Una generació de joves que ha de pilotar els canvis en les empreses i el món laboral.

Avui us adjunto un link que és un estudi de ManpowerGroup on es pregunta als “Millennials” sobre les seves prioritats.

Curiosament, entre les seves preferències no destaca el lideratge. Destaca la voluntat de desenvolupar les competències personals i la formació. Diu que el 85% canviaria el seu lloc de treball per un altre amb més oportunitats de formació.

Està clar que és un estudi que cal afagar amb tota prudència i que enlloc de donar dades exactes ens indica una tendència,però jo en trec la conclusió que el “bombardeig”  fet als joves dient que havien de ser emprenedors i líders ha fracassat.

Ni tothom ha de ser emprenedor ni tothom ha de ser un líder.Hem abusat massa d’aquests  conceptes.

Així doncs, en els cursos que imparteixo de garantia juvenil, seguiré insistint en el que jo crec i que aquest estudi destaca: desenvolupar les competències personals.

Link:

http://www.expansion.com/emprendedores-empleo/desarrollo-carrera/2016/11/17/582da9daca4741d11f8b45bc.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s