El Salari ho és tot?

Estàndard

Si ho llegeix una persona que està en recerca de feina, probablement em contesti que no ho és tot però si que és bàsic.

Així comença, també, un dels dos links que afegiré al final. Si parlem de salari emocional, en segons quina situació personal i professional estigui la persona que ho llegeix, pot pensar que ens en riem.

Però no és així, al contrari.

És evident que partim d’un punt essencial que és una retribució mínima (no parlo del SMI) que permeti allò que diem popularment “guanyar-se la vida”

El tema és que a partir d’aquí, el fet de continuar en una feina, el fet d’acceptar o fins i tot de buscar una altra empresa, va només en funció del Salari?

Un cas pràctic.

Si tens una feina en la que cobres 1.200 euros i reps un oferta d’una altra empresa que t’ofereix 1.100 euros (amb els que també pots cobrir despeses i obtenir beneficis) però amb un horari que et permet conciliar la vida familiar, amb un clima laboral més agradable i amb avantatges personals…Acceptaries la oferta?

Probablement, la majoria trobareu evident (com a mínim) el dubte.

Però llavors, si és tant evident, com és que encara hi ha empreses que no ho apliquen?

Encara hi ha alguns empresaris i responsables de personal que ho fien tot al salari dinerari.

LLavors, el dia que un/a treballador/a plega acceptant una feina per un salari igual o inclús inferior no ho poden entendre.

Com sempre, és millor prevenir que curar. Així doncs, no ho fiem tot només al salari, que és important però no l’únic que pot fer que un/a bon treballador segueixi a la nostra empresa, amb un bon rendiment i bons resultats.

Links:

http://www.eleconomista.es/empleo/noticias/8144415/02/17/Los-mejores-beneficios-que-ofrecen-algunas-empresas-a-sus-trabajadores-mas-alla-del-sueldo.html

 

http://www.eleconomista.es/empleo/noticias/8222991/03/17/Nueve-trabajadores-a-los-que-puede-hacer-infeliz-con-una-subida-de-sueldo.html

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s